Ravintolalaiva Cindy

Tiedotus Groupon asiakkaille

Vaikka groupon pöytävarauksen viimeinen varaamispäivä oli ehtojen mukaan 12.10.2014, otamme silti varauksia vastaan kampanjan loppuun asti. Pöytävaraustilanne on kuitenkin sellainen että kampanjan loppuun asti kaikki perjantait ja lauantait ovat loppuunmyytyjä. Näin ollen loput pöytävaraukset otamme arki-iltoihin.

Groupon kampanja on käynnissä 8.11. asti

Groupon kampanja on taas käynnissä Cindyllä 1.9. - 8.11. välisenä aikana.

Lahjakortin käyttäminen edellyttää ehdottomasti pöytävarausta. Tee varaus sähköpostilla cindy@restile.fi tai lomakkeella tästä.

Anna pöytävarausta tehdessäsi lahjakortin varmuuskoodi. Tarvitsemme koodin jotta saamme varauksen vahvistettua.

Vastaamme pöytävarauksiin ravintolan aukiolojen puitteissa arkisin klo 17 - 23 ja lauantaisin klo 12 - 23. Sunnuntaisin olemme suljettuna emmekä ole silloin vastaamassa tiedusteluihin. Vahvistamme jokaisen pöytävarauksen paluusähköpostilla mahdollisimman pian. Jotkut sähköpostiohjelmat saattavat heittää meiltä tulleen postin roskapostikansioon joten se kannattaa tarkistaa myös.

Pöytävaraus tulee tehdä viim. 24 h ennen haluttua saapumisaikaa ja varaus tulee perua  48 h ennen.

Pöytävarausten kanssa kannattaa olla mahdollisimman hyvissä ajoin liikkeellä varsinkin jos kyseessä on perjantai- tai lauantai-ilta. Ne varataan yleensä täyteen jo viimeistään saman viikon alkupuolella.

 

Syksyn uusi ruokalista on nyt valmis!


Syksyn listalla on reilu kattaus lähiruokaa ja luomua. Olemme saaneet yhteistyökumppaneiksemme upeita lähialueen tuottajia ja koonneet heidän raaka-aineitaan kunnioittaen listallemme herkullisia annoksia laidasta laitaan.

Tule ja ylläty lähiseudun ruokatuotannon monimuotoisuudesta ja tutustu uusiin jännittäviin ja persoonallisiin tuotteisiin.

Voit tehdä myös erilaisia makumatkoja halki maakunnan uusilla Makumatkamenuilla! Aurajokinäkymää ihaillen voit antaa mielesi vaeltaa paikkakunnalta toiseen makujen vietävänä...


 

Olemme Facebookissa:

Aukioloajat

Ma-Pe 17 - 23
La 12 - 23
Su ja juhlapyhät suljettu

Keittiö sulkeutuu 30 min
ennen sulkemisaikaa.
Yhteystiedot

Cindyn salonki

Lähiruokaa, luomua ja itse maahantuotuja viinejä, Turun Aurajoessa
Tutustu menuumme

Yksityistilaisuudet

Yritystilaisuudet, viini-illat, juhlat, illanvietot, kokoustilat Turun keskustassa
Ota yhteyttä

Ajankohtaista

 

  • Varaa pikkujoulusi nyt!
  • Groupon kampanja on käynnissä 1.9. - 8.11. 2014

Lue lisää...