Ravintolalaiva Cindy

Cindy on siirtynyt talviaukioloihin

Cindy siirtyy talviaukioloihin 8.9. alkaen. Talvikaudella olemme avoinna arkisin klo 17 - 23 ja lauantaisin klo 12 - 23. Sunnuntait ja arkipyhät olemme suljettuna.

Cindy on mukana lokakuussa järjestettävässä Food & Fun - tapahtumassa!

Menu on nyt julkaistu!

Lokakuun ensimmäisellä viikolla Turun ravintoloihin rantautuu ruokatapahtuma Food & Fun. Kyseessä on Islannista lähtöisin oleva ruokatapahtuma jossa keittiömestarit ympäri maailman tulevat vierailulle valittuihin ravintoloihin tarjoilemaan ravintolan henkilökunnan kanssa yhdessä ideoimaa menua. Nyt tämä Islannissa jo 13 vuonna järjestetty tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Islannin ulkopuolella ja Suomen Turussa!

Cindylle saamme vieraaksemme Chris Parsonsin, palkitusta Steel and Rye ravintolasta Bostonista. Chrisin mukana saapuu hänen yhtiökumppaninsa Daniel Kerrigan sekä tällä hetkellä Noma ravintolassa Kööpenhaminassa työskentelevä Nathaniel French.

Cindyn Food & Fun menu on nyt julkaistu!

Tutustu menuun tästä ja varaa pöytäsi heti!

Groupon kampanja on taas käynnissä

Groupon kampanja on taas käynnissä Cindyllä 1.9. - 8.11. välisenä aikana.

Poikkeuksena 1. - 4.10. jolloin emme ota vastaan groupon varauksia Food and Fun tapahtuman johdosta.

Lahjakortin käyttäminen edellyttää ehdottomasti pöytävarausta. Tee varaus sähköpostilla cindy@restile.fi tai lomakkeella tästä.

Anna pöytävarausta tehdessäsi lahjakortin varmuuskoodi. Tarvitsemme koodin jotta saamme varauksen vahvistettua.

Vastaamme pöytävarauksiin ravintolan aukiolojen puitteissa. 8.9. alkaen arkisin klo 17 - 23 ja lauantaisin klo 12 - 23. Sunnuntaisin olemme suljettuna emmekä ole silloin vastaamassa tiedusteluihin. Vahvistamme jokaisen pöytävarauksen paluusähköpostilla mahdollisimman pian. Jotkut sähköpostiohjelmat saattavat heittää meiltä tulleen postin roskapostikansioon joten se kannattaa tarkistaa myös.

Pöytävaraus tulee tehdä viim. 24 h ennen haluttua saapumisaikaa ja varaus tulee perua  48 h ennen.

Pöytävarausten kanssa kannattaa olla mahdollisimman hyvissä ajoin liikkeellä varsinkin jos kyseessä on perjantai- tai lauantai-ilta. Ne varataan yleensä täyteen jo viimeistään saman viikon alkupuolella.

 

Syksyn uusi ruokalista on nyt valmis!


Syksyn listalla on reilu kattaus lähiruokaa ja luomua. Olemme saaneet yhteistyökumppaneiksemme upeita lähialueen tuottajia ja koonneet heidän raaka-aineitaan kunnioittaen listallemme herkullisia annoksia laidasta laitaan.

Tule ja ylläty lähiseudun ruokatuotannon monimuotoisuudesta ja tutustu uusiin jännittäviin ja persoonallisiin tuotteisiin.

Voit tehdä myös erilaisia makumatkoja halki maakunnan uusilla Makumatkamenuilla! Aurajokinäkymää ihaillen voit antaa mielesi vaeltaa paikkakunnalta toiseen makujen vietävänä...


 

Olemme Facebookissa:

Aukioloajat

Ma-Pe 17 - 23
La 12 - 23
Su ja juhlapyhät suljettu

Keittiö sulkeutuu 30 min
ennen sulkemisaikaa.
Yhteystiedot

Cindyn salonki

Lähiruokaa, luomua ja itse maahantuotuja viinejä, Turun Aurajoessa
Tutustu menuumme

Yksityistilaisuudet

Yritystilaisuudet, viini-illat, juhlat, illanvietot, kokoustilat Turun keskustassa
Ota yhteyttä

Ajankohtaista

 

  • Syksyn uusi ruokalista on nyt valmis!
  • Groupon kampanja on käynnissä 1.9. - 8.11. 2014
  • Food and Fun tapahtuma 1.-4.10.2014

Lue lisää...