Ravintolalaiva Cindy

Cindyn annos ylsi pronssille Paras Suomalainen Juustojälkiruoka 2015 - kilpailussa

Cindyn keittiötiimi osallistui Paras Suomalainen Juustojälkiruoka 2015 - kilpailuun ja raivasi tiensä kovatasoisessa kisassa pronssille.

Cindyn kilpailuannos "Peltola Blue panna cottaa, punaviinipäärynähilloketta ja -sorbettia" sai tuomaristolta kiitosta innovatiivisuudestaan, maustaan ja rakenteestaan.

Julkaisemme pronssimitali-annoksen reseptin kokonaisuudessaan ja tätä helppoa ja juhlavaa jälkiruokaa kannattaa tosissaan kokeilla kotonakin!

Reseptiin pääset tästä.

Ravintolalaiva Cindy esittää - videosarja on käynnistynyt

Vierailimme helmikuun lopulla lähiseudun pientuottajien tiloilla tutustumassa käyttämiemme raaka-aineiden tuotantoon aivan alusta lähtien. Haastattelimme tilojen Isäntiä ja Emäntiä, keräsimme kuvamateriaalia ja opimme paljon. Näistä vierailuista koostamme esittelyvideoita joilla esittelemme tilojen toimintaa ja ihmisiä tuotteiden takana.

Julkaisemme videoita YouTubessa, Ravintolalaiva Cindyn omalla kanavalla ja lisäämme uuden videon aina kahden viikon välein seuraavalla aikataululla:

12.3. Viskilän tila, Huittisissa
26.3. Rintalan luomutila, Yläneellä
9.4. Kolatun Juustola, Somerolla
23.4. Wanhatuvan Ankkala, Vaskiossa
7.5. Saloniemen Juustola. Laitilassa

Kesällä vierailemme vielä kahdella viljatilalla ja näistä julkaisemme videot alkusyksystä.

Cindyn Youtube-kanavalle pääset tästä.

Keväällä tapahtuu Cindyllä

Cindyn perinteiset Parsaviikot starttaavat 7.4. ja parsaa tarjoillaan monissa muodoissa aina 9.5. asti.

Siirrymme kesäaukioloihin 13.4. alkaen jolloin aloitamme myös lounastarjoilun. Kansiravintolan avaamme heti säiden salliessa aikaisintaan pääsiäisenä.

Pääsiäisen pyhäpäivät Cindyn ruokaravintola on suljettuna, lauantaina palvelemme normaalisti klo 12 - 22.30.
 

Ruokalista täynnä lähiruokaa ja luomua

Cindyn ruokalistalla on reilu kattaus lähiruokaa ja luomua. Olemme saaneet yhteistyökumppaneiksemme upeita lähialueen tuottajia ja koonneet heidän raaka-aineitaan kunnioittaen listallemme herkullisia annoksia laidasta laitaan.

Tule ja ylläty lähiseudun ruokatuotannon monimuotoisuudesta ja tutustu uusiin jännittäviin ja persoonallisiin tuotteisiin.

Voit tehdä myös erilaisia makumatkoja halki maakunnan uusilla Makumatkamenuilla! Aurajokinäkymää ihaillen voit antaa mielesi vaeltaa paikkakunnalta toiseen makujen vietävänä...

Olemme Facebookissa:

Aukioloajat

Ti - Pe 17 - 23
La 12 - 23
Ma, Su ja juhlapyhät suljettu

Suurempia ryhmiä otamme vastaan ennakkotilauksesta aukiolojen ulkopuolellakin. Ota yhteyttä!

Keittiö sulkeutuu 30 min
ennen sulkemisaikaa.
Yhteystiedot

Cindyn salonki

Lähiruokaa, luomua ja itse maahantuotuja viinejä, Turun Aurajoessa
Tutustu menuumme

Yksityistilaisuudet

Yritystilaisuudet, viini-illat, juhlat, illanvietot, kokoustilat Turun keskustassa
Ota yhteyttä

Ajankohtaista